Tisztelt Hölgyem, Uram!
A Médiahajó idén tizenharmadik alkalommal, szeptember 25-én indul hagyományos útjára.
Indulásáig hetente friss hírlevélben tájékoztatjuk Önt.
A Médiahajó Statútuma


Friss Híreink:

Közpolitika, Építésügy - Octogon: A Médiahajó közéleti programjában új elem a közpolitika olyan száraz témája, mint az építésügy. Az Octogon szerkesztősége ennek izgalmassá tételével próbálkozik.

Kistérségek Kultúrája - Nemzeti Kulturális Örökség: Öt kollégáját szeretné vendégül látni Vass Lajos az NKÖM politikai államtitkára, az oktatás, az ifjúság, a turizmus, az agrárgazdaság és a foglalkoztatás egyaránt érintett lehet a délelőtti pódiumvitán, melynek címe: A kistérségek kultúrája.

Internethajó-Médiahajó (1:0) Bowling Derby: Az Internethajó Navigátor csapata az eWorld munkatársai kihívták a Médiahajó csapatát, az Enamiké munkatársait szeptember 9-én egy Bowling Derbire. A forró hangulatú első összecsapást az Internethajó legénysége nyerte meg, folytatás és visszavágó szeptember 21-én. Képek a Derby-ről.

Visegrád - Spinoza Kávéház, Tolcsvay-klub, Reklámvonal kerekasztal: Külön-külön fórumot teremt Visegrádon a Spinoza kávéház, a Tolcsvay-klub, a Reklámvonal szerkesztőségi kerekasztala, s igazi meglepetéseket rejteget a Büntető Mozidélután Extra.

Krétakör szinház, Színészzenekar: A Médiahajó vendége a Krétakör Színház, kiemelt produkciójuk a Színészzenekar.

Álmok, illúziók és a III. Köztársaság valósága címmel nyilvános beszélgetés szerveződik Hack Péter, Kónya Imre, Stumpf István és Vitányi Iván részvételével.
A részletes programot a www.mediahajo.hu a hétvégén közli.
Szeretettel meghívjuk a Médiahajó és az Internethajó szeptember 25-én elinduló ezerfős kultúrális, közéleti, szakmapolitikai kirándulásra.


  Kiemelt vendégeink az EU-tagországok és a szomszédos államok nagykövetei, a kormány, a minisztériumok vezetői a gazdaság, a médiaszakma és a közélet cégeinek, szervezeteinek vezetői.

A határon túli magyarokat képviselő személyiségek, az élő magyar kultúrát és médiát képviselő Száz Sztár és a Magyar Sajtópáholy tagjai.
Utasként Ön is részt vehet az eseményen a gazdaság, a médiaszakma, és a közélet szervezeteinek, cégeinek vezetőjeként vagy érdeklődőként. A jelentkezési határidő szeptember 1.


Beszállókártya a Médiahajóra
Vállalkozások "A" 50 000 Ft+áfa, Szervezetek, egyesületek "B" 40 000 Ft+áfa

Belépő csak Visegrádra
Vállalkozások "C" 35 000 Ft+áfa, Szervezetek, egyesületek "D" 30 000 Ft+áfa

Cégasztal, jelen lévők név szerint, cég logóval kiemelve a programfüzetben:
"A" 4 fő 400 000 Ft+áfa, "B" 6 fő 650 000 Ft+áfa, "C" 8 fő 900 000 Ft+áfa


A 4. konferencia Navigátora idén az eWorld Hungary